Stad Hoogstraten zoekt een

Projectmanager infrastructuur

LOCATIE

Hoogstraten

Bedrijfsinfo

Het stadsbestuur van Hoogstraten biedt zijn burgers een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke dienstverlening. Daarvoor doet de organisatie beroep op gemotiveerde en betrouwbare medewerkers. Momenteel is het stadsbestuur op zoek naar een projectmanager infrastructuur.

Profiel

  • je bent in het bezit van een bachelordiploma OF beschikt over minimum 8 jaar relevante ervaring en slaagt in een capaciteitstest voorafgaand aan de selectieprocedure;
  • je hebt een grondige kennis van gangbare projectmanagementtechnieken;
  • je hebt een goede kennis van Autocad, VectorWorks en/of andere tekentools en van de gebruikelijke uitvoeringstechnieken in de bouw;
  • je hebt kennis van de principes van rioleringsontwerp, actuele kennis van bovengrondse en ondergrondse infrastructuren;
  • je hebt een basiskennis van regelgeving rond overheidsopdrachten en basisinzicht in overheidsstructuren.

Functieomschrijving

De projectmanager is verantwoordelijk voor de aansturing van het ontwerp en de globale coördinatie van één of meerdere infrastructuur- en bouwprojecten van A tot Z. Hierbij wordt rekening gehouden met tijdsduur, budget, inzet van mensen en middelen en kwaliteit van het eindresultaat.
De projectmanager verzorgt de communicatie met de verschillende betrokken partijen en staat in voor de afstemming met alle diverse stakeholders en aspecten.

Wij bieden U

  • Een boeiende voltijdse job in contractueel dienstverband. Verloning volgens wettelijk barema, maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, opbouw 2de pensioenpijler en fietsvergoeding.
  • De aanvangswedde bedraagt 2 510 euro bruto per maand. Dit bedrag verhoogt als je relevante ervaring bewijst (maximum 8 jaar).
Samenvatting
Vacature: Projectmanager infrastructuur
Uren: Onbepaalde duur, Full-time
{vacature_video}