Cummins zoekt een

TEAMLEADER ELECTRICIANS

BEDRIJF

Cummins

LOCATIE

Oevel

Bedrijfsinfo

Our culture believes in POWERING YOUR POTENTIAL. We provide global opportunities to develop your career, make your community a better place and work with today’s most innovative thinkers to solve the world’s toughest problems.

We believe in flexibility for you to explore your passions while making an impact through meaningful work within our inclusive workforce. That’s what #LifeAtCummins is all about.

Profiel

 Je hebt goede productiekennis en demonstreert de kennis van productie door veranderingen in de huidige processen, apparatuur en toepassingen correct toe te passen om aan de behoeften van de functie te voldoen en bij te dragen aan voortdurende verbetering.
 Goed in communicatie met verschillende belanghebbenden binnen het bedrijf en karakters binnen een team.
 Is resultaatgericht en weet een team te motiveren om doelen te bereiken.
 Ervaring met gezondheids- en veiligheidsbeginselen.
 Eerder gewerkt met continue verbetering.
 Ervaring in het leiden en coachen van een team.
 Achtergrond in een productieomgeving.
 Goede kennis van Engels en Nederlands.
 Relevant diploma Electro - Monteur of gelijk aan ervaring.

Functieomschrijving

 Coördineert de activiteiten van een groep werknemers om te voldoen aan vastgestelde productiespecificaties en -schema’s.
 Voldoet aan HSE-normen, -beleid en -procedures.
 Werkt aan het bevorderen van een cultuur van onderlinge afhankelijkheid door op elkaar te letten.
 Werkt nauw samen met de supervisors.
 Volgt alle toepasselijke standaardwerkzaamheden, procesdocumentatie en kwaliteitsprocedures en stelt kwaliteitsproblemen aan de orde om kosten en blootstelling tot een minimum te beperken.
 Bewaakt de prestaties en output van het team en wijst taken en input toe om ervoor te zorgen dat de werkspecificaties, schema’s, volume, kosten, afvaldoelstellingen en kwaliteitsnormen worden gehaald.
 Zorgt ervoor dat teamleden waar nodig procesdocumentatie gebruiken en volgen als onderdeel van de opleiding van operators en onderzoek naar defecten.
 Eerste hulp bij storingen in de apparatuur, tekorten aan onderdelen, kwaliteitsproblemen en veiligheidskwesties.
 Coördineert of communiceert activiteiten tussen ploegen en teamleiders, afdelingen van klanten en leveranciers en andere ondersteunende functies.
 Assisteert het management bij het organiseren en coördineren van personeels- en overwerkbehoeften om productie- en leveringsschema’s te halen.
 Zorgt ervoor dat on the job training en andere trainingsvereisten worden gepland, voltooid en gedocumenteerd. Coacht en begeleidt minder ervaren teamleden.
 Neemt actief deel aan manieren om de kwaliteit, veiligheid, processen, materiaalstroom en de ontwikkeling van werknemers te verbeteren, zodat een team ontstaat dat gericht is op voortdurende verbetering.

Wij bieden U

 Je zal terechtkomen in een warme omgeving en open werksfeer.
 Aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen.
 32 vakantiedagen + 12 ADV dagen voor een voltijds jaar gewerkt.
 Variabele compensatie gebaseerd op organisatie doelstellingen.

Samenvatting
Vacature: TEAMLEADER ELECTRICIANS
Uren: Onbepaalde duur