Solidus Solutions zoekt een

Technisch operator Vouw/Plak

LOCATIE

Hoogstraten

Bedrijfsinfo

Je komt terecht bij een toonaangevende en snelgroeiende internationale speler in de wereld van massief karton en duurzame verpakkingen. Van verpakkingen voor fruit tot bordspellen en puzzels: onze kartonoplossingen zijn een onmisbaar onderdeel van het dagelijkse leven. Met een omzet van ruim 400 miljoen euro, ongeveer 1500 collega’s, 18 productielocaties in verschillende Europese landen en een verkoopkantoor in Costa Rica zijn wij marktleider in geïntegreerde massief kartonnen producten voor de grafische- en verpakkingsmarkt.

SOLIDUS SOLUTIONS Belgium is gevestigd in Hoogstraten. Er werken zo’n 115 betrokken collega’s. Jij werkt in een ploegensysteem en produceert samen met je collega’s kartonnen verpakkingen uit gerecycled karton (solid board).

Benieuwd naar meer SOLIDUS? Bekijk onze nieuwe website en bedrijfsvideo.

Profiel

Deze job past bij je als..

  • je een afgeronde technische opleiding op A2/A3 hebt of door werkervaring over een gelijkwaardig kwalificatieniveau beschikt
  • een geldig VCA en BA4 attest hebt (of bereid bent deze te behalen)
  • jij jezelf prettig voelt in een omgeving waar je in teamverband werkt en jezelf kunt blijven ontwikkelen
  • je goed zelf je plan kunt trekken en initiatief durft te nemen
  • je graag de handen uit de mouwen steekt en bereid bent om in jezelf te investeren door het volgen van opleidingen en cursussen.

Functieomschrijving

Ben jij als technisch operator mans genoeg om onze vouw/plak machines zelfstandig te bedienen? Dan is dit echt een baan voor jou! Je gaat voltijds werken in een ploegensysteem in onze fabriek in Hoogstraten, waar we kartonnen verpakkingen maken. Onze producten worden straks bij de klant in een handomdraai omgetoverd tot een klant specifieke doos. Tenminste, als jij de machine instellingen juist hebt doorgevoerd. Jouw doel? In teamverband zorgen dat de afgesproken productiedoelstellingen worden gehaald. Aan jouw machine zal het niet liggen!

Vouw/plak machines, wat zijn dat?Dat zijn machines waarmee we een belangrijke procesbewerking uitvoeren in het productieproces. Het karton dat de basis vormt voor onze producten wordt geproduceerd door onze zusterbedrijven in Nederland. In Hoogstraten kunnen we van dit karton bijna iedere verpakking maken die de klant wenst. Met een unieke opdruk, het gewenste formaat en op maat gevouwen en geplakt. Als technisch operator vouw/plak leren we je in een intern opleidingstraject alles over de techniek achter de razendsnelle vouw/plak machines, zodat je snel zelfstandig aan de slag kunt.

Als technisch operator

  • Is jouw taak het instellen, bedienen en coördineren van de vouw/plakmachines
  • Ga je ook omstellen en eerste lijn onderhoud verrichten en bij complexe storingen de monteurs assisteren
  • Zorg je voor een efficiënt en veilig procesverloop en lever je een goed product af
  • Denk je mee over het continu verbeteren van het vouw-plak proces en reageer je gepast op procesafwijkingen
  • Houd je steeds het overzicht en word je graag uitgedaagd om het beste uit jezelf naar boven te halen.

Wij bieden U

Goed werk afleveren, kan alleen als je zelf goed in je vel zit, nietwaar? Daarom investeren wij in de beste werkomstandigheden voor jou en faciliteren we een uitgebreid inwerktraject met specifieke opleidingen. Uiteraard bieden we ook een goed salaris en een competitief loonpakket, maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering. Als je onze verwachtingen waar maakt bieden we je ook graag lange termijn perspectief.

Word onze collega!

Spreekt de vacature je aan? Dan leren we je graag kennen. Mail je motivatie en cv met vermelding van “ Technisch operator Vouw/Plak - t.a.v. Inge Lanslots” in de onderwerp regel naar careers@solidus-solutions.com .

Nog vragen over deze vacature?

Stel ze aan Inge Lanslots (HR-manager) via inge.lanslots@solidus–solutions.com

Samenvatting
Vacature: Technisch operator Vouw/Plak
Uren: Full-time
{vacature_video}