BMB Bouwmaterialen zoekt een

VERKOPER TEGELS EN TUIN te Hoogstraten en Belsele

LOCATIE

Essen

Bedrijfsinfo

BMB is gegroeid uit vijf regionale familiebedrijven. En dat merken onze klanten aan onze service. Want onze 200 medewerkers spreken de taal van de lokale ondernemer. We kennen de lokale bouwmarkt en weten dus precies wat de bouwprofessionals nodig hebben.

We voelen ons betrokken bij het project en delen onze passie voor bouwmaterialen met de klant. Tegelijk werken de nu negen BMB-vestigingen open en transparant samen. We delen onze kennis met elkaar én met onze klanten. Omdat we geloven dat iedereen beter wordt van constructieve samenwerking.

We zijn op zoek naar ondernemende collega’s die hier mee hun schouders willen onder zetten voor de de filialen te Belsele en Hoogstraten.

Profiel

  • Je bent een geboren verkoper
  • De klant komt voor jou op de eerste plaats
  • Je wil voortdurend bijleren. Daarbij steel je de nodige kennis met jouw ogen en oren en via zelfstudie
  • Courante Office programma’s kennen geen geheimen voor jou
  • Zaterdagwerk vind je evident (goed nieuws, je krijgt een recuperatiedag in de week)

Functieomschrijving

  • Je ontvangt onze klanten in de toonzaal en geeft hen persoonlijk advies bij de keuze van de juiste tegels. Je stelt op maat gemaakte offertes en plannen op en plaatst de bestellingen. Telefoons worden met de glimlach beantwoord.

Wij bieden U

  • Jouw salaris wordt bepaald door jouw kennis, kunnen en ambitie. Daarnaast krijg je 20 vakantiedagen en 12 ADV dagen per jaar en ontvang je een medewerkerskorting op ons assortiment aan bouwmaterialen.

Ben je tot hier geraakt? Dan hebben we ongetwijfeld je aandacht! Stuur nu jouw motivatie met CV naar jobs@bmb-bouwmaterialen.be

Deze vacature staat open voor vestigingen uit Hoogstraten; Essen en Belsele

Samenvatting
Vacature: VERKOPER TEGELS EN TUIN te Hoogstraten en Belsele
Uren: Full-time
{vacature_video}