Gemeente Beerse zoekt een

VOLTIJDS DIENSTHOOFD GROEN & WEGEN B4-B5

BEDRIJF

Gemeente Beerse

LOCATIE

Beerse

Profiel

Een karaktervolle collega, die zich écht kan vinden in het takenpakket. We wijken af van de vereiste om een bachelor diploma voor te leggen, talent en ervaring telt voor deze job dubbel mee.

Wat voor ons ook belangrijk blijft is:

Een kandidaat die niet over een bachelor diploma beschikt, komt in aanmerking als hij/zij, ofwel:

  • dat je al een eerste aantoonbare ervaring (minstens 3 jaar) in een leidinggevende functie hebt, bij voorkeur in een vergelijkbare setting.
  • Natuurlijk heb jij interesse in én eveneens een zekere kennis van: groenbeheer, wegeninfrastructuur en mobiliteitsvraagstukken.
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te delegeren.
  • Je staat voor een proactieve en resultaatgerichte houding

1° voldoet aan een vereiste inzake relevante beroepservaring en slaagt voor een niveau- of capaciteitstest, uitgevoerd door een extern selectiebureau;

2° beschikt over een op de functie afgestemd ervaringsbewijs, uitgereikt overeenkomstig de Vlaamse regelgeving over de titels van beroepsbekwaamheid;

3° beschikt over een op de functie afgestemd attest van een beroepsopleiding die hij gevolgd heeft bij een door de Vlaamse Regering erkende instelling voor beroepsopleiding.

Functieomschrijving

Om het pensioen van onze collega op te vangen zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren professional om de rol van Diensthoofd Groen en Wegen B4-B5 (38.00/38.00) te vervullen binnen onze gemeente.

Wat verwachten wij?

Als Diensthoofd ben je verantwoordelijk voor het coördineren en leiden van zowel de groenploeg als de wegenploeg met hun teamleiders, en geef je leiding aan de deskundige mobiliteit en de technisch expert wegen.

  • Teamleiderschap: jij stuurt de groenploeg en de wegenploeg aan, samen met hun teamleiders. Hierbij zorg je voor een optimale samenwerking en een positieve werksfeer tussen en binnen de ploegen. Jij geeft richting aan de teams en stimuleert de individuele groei van teamleden.
  • Leiding geven aan experts: Jij biedt ondersteuning en sturing aan de deskundige mobiliteit en technisch expert wegen, waarbij je hun expertise benut om de doelstellingen van de gemeente te behalen.
  • Voertuigenpark beheer: Jij overziet het beheer van het gemeentelijke voertuigenpark, inclusief onderhoudsplanning, aankopen en rapportage. Je zorgt voor een efficiënt gebruik van de voertuigen om de operationele doelstellingen te bereiken.
  • Loods-beheer: Jij neemt de verantwoordelijkheid voor het beheer van de Loods op je, inclusief de coördinatie van opslag, onderhoud en toegang tot benodigde materialen.

Wij bieden U

Wij hebben voor jou een voltijds contract van onbepaalde duur en een verloning in weddeschaal B4-B5. Vragen over je persoonlijke verloning? Stuur gerust een mail naar personeel@beerse.be

Je krijgt maaltijdcheques van 8 euro! Kom je met de fiets, dan scoor je een fietsvergoeding.

En er is meer: Straks krijg je de mogelijkheid om aan te sluiten bij onze hospitalisatieverzekering en/of een fietslease contract aan te gaan!

Bij ons geniet je bovendien van een gunstige verlof met 32 vakantiedagen bovenop de wettelijke feestdagen. Je kan tot 12 jaar relevante ervaring uit de privésector meenemen.

En we blijven aanbieden: bij ons krijg je de mogelijkheid tot thuiswerk én je hebt flexibele werkuren voor een goede werk-privé-balans.

Wil jij je kandidaat stellen?

Solliciteren kan tot 31 augustus via een simpele klik op de sollicitatieknop.Wie door de preselectie geraakt, zal een schriftelijke thuisopdracht uitwerken. Ben je geslaagd van de schriftelijke proef, dan word je uitgenodigd voor het sollicitatiegesprek.
Ben jij de kandidaat die we willen aanstellen? Dan word je uitgenodigd voor een assessment, al dan niet gecombineerd met een competentietest, bij een extern bureau aan.

Samenvatting
Vacature: VOLTIJDS DIENSTHOOFD GROEN & WEGEN B4-B5
Uren: Onbepaalde duur, Full-time