Automotive Recruitment zoekt een

Vrachtwagenmonteur bij A. van Tilburg (AVT) in Roosendaal

LOCATIE

Roosendaal

Bedrijfsinfo

A. Van Tilburg (AVT) is een grote speler binnen de Truckbranche. Zij zijn gespecialiseerd in onder andere het onderhoud en reparatie van alle merken en typen trucks / vrachtwagens en hebben zich daarnaast gespecialiseerd in hydrauliek, trailers, c&c draai- en freeswerk en revisie. Naast de werkplaatsen (5 verspreid over midden en zuid Nederland) hebben zij ook een technische groothandel waar collega werkplaatsen onderdelen en toebehoren halen.

A. Van Tilburg is dan ook al meer dan 50 jaar een echte specialist. Aan het roer staat de familie Van Tilburg en dit familiegevoel merk je duidelijk door de gehele organisatie.
Werken bij A. van Tilburg, is werken binnen kleine teams van specialisten met een grote saamhorigheid en teamspirit. Daarnaast bieden zij alle mogelijkheden om hun medewerkers verder te laten groeien en ontwikkelen. Bij A. van Tilburg sta je dan ook niet stil!

Profiel

  • Je hebt een diploma Bedrijfsautotechnicus, aangevuld met relevante cursussen en/of trainingen en hebt aantoonbare ervaring als Bedrijfsautotechnicus.
  • Je vindt het een uitdaging om aan alle merken te sleutelen.
  • Bij voorkeur heb je een APK-1 diploma of zou deze willen behalen.
  • Je hebt een klant- en servicegerichte instelling en je bent bereid om in verschoven diensten te werken en mee te draaien in het rooster voor nooddiensten.

Functieomschrijving

  • Als Bedrijfsautomonteur / Vrachtwagenmonteur ben je verantwoordelijk voor het goed en vakkundig uitvoeren van onderhoudsbeurten en reparaties aan diversen merken en typen trekkend en getrokken materieel.
  • Daarnaast stel je diagnoses en voer je eventueel ook APK-keuringen uit. De werkplaats bij de AVT in Roosendaal is ruim en modern opgezet en heeft de beschikking over up-to-date materiaal en alle benodigde gereedschappen.
  • Via trainingen en e-learning blijf je ten aller tijde op de hoogte van alle (nieuwe) technieken.

Wij bieden U

  • Werken bij AVT betekent dat je naast een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, diverse mogelijkheden krijgt tot het volgen van trainingen en cursussen en ga je aan het werk in een keurige en moderne werkplaats met up-to-date (speciaal) gereedschap en (diagnose)apparatuur.
  • AVT is een (h)echt familiebedrijf en dit merk je aan de fijne en goede werksfeer en de algehele betrokkenheid.
Samenvatting
Vacature: Vrachtwagenmonteur bij A. van Tilburg (AVT) in Roosendaal
Uren: Onbepaalde duur, Full-time